De Keukenhoek

De Keukenhoek bevindt zich op de eerste verdieping van Plug Meubelen. 

Bron: keukenhoek.nl

Al 35 jaar ervaring in keukens 

De kwaliteit van uw keuken begint bij de designer. En daarom vindt u bij de Keukenhoek alleen goede designers met jarenlange ervaring in keukens en kleine verbouwingen.

Missie

De Keukenhoek zorgt er samen met u voor dat uw nieuwe keuken past bij uw leefstijl én huis. Wilt u meer dan een eenvoudig keukenblok? De Keukenhoek luistert naar uw wensen en informeert u over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied.  Wat ons onderscheidt? Wij zijn er voor u tijdens het aankooptraject en montage, maar zeker ook na het belangrijkste onderdeel: de oplevering van uw droomkeuken.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Transparantie

Elke keuken kan uitgevoerd worden met voordelige en duurdere materialen. Bijvoorbeeld een kunststof blad of een stenen blad. Of een voordeligere kwaliteit oven of een topkwaliteit oven. Bij de Keukenhoek rekenen we direct het verschil in prijs uit. En dus weet u precies waar u welk bedrag voor betaalt.

Montage

Als u besluit de keuken door ons te laten monteren, dan betekent dat, dat wij u geheel ontzorgen. Wij kunnen uw oude keuken demonteren en afvoeren, uw leidingwerk aanpassen en de keuken helemaal monteren. En is er een kleine verbouwing nodig? Bijvoorbeeld omdat u heel graag een eiland wil, terwijl dat nu eigenlijk niet past? Dan kunnen wij ook dát voor u regelen.

35 jaar ervaring

Al 35 jaar ervaring in keukens. De Keukenhoek groep wordt geleid door mensen met ervaring en kennis. Door kennis overdracht binnen de groep is kwaliteit gegarandeerd, want de kwaliteit van de keuken begint bij de verkoper.

Missie

De Keukenhoek luistert naar uw wensen en informeert u over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen. Wij zijn er voor u tijdens het aankooptraject en montage, maar ook na oplevering van uw droomkeuken zijn wij er voor u. U koopt bij de Keukenhoek niet bij een keten, waar het alleen om de verkoop gaat, maar u koopt bij een individueel bedrijf, dat is aangesloten bij de door de KGG geselecteerde kwaliteit keukenzaken. Onze Missie is pas geslaagd als wij hebben voldaan aan uw verwachtingen.

Service

Ook na de montage zijn wij er voor u, want service hoort bij ons leveringspakket.

Transparantie

De keukenhoek geeft u volledige transparantie in de prijsstelling. Iedere keuken kan immers uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende kwaliteiten, met verschillende apparatenmerken en verschillende werkblad uitvoeringen. Het is daarom belangrijk, dat bij de vergelijking van prijzen het juiste wordt vergeleken, alleen dan kan de keukenhoek aantonen dat de prijzen scherper zijn dan elders.  Altijd de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.

Montage

Als u besluit de keuken door ons te laten monteren, dan betekent dat dat wij u geheel ontzorgen. Wij kunnen uw oude keuken demonteren en afvoeren, uw leidingwerk aanpassen en de keukencompleet monteren. Als u uw wensen aangeeft, krijgt u een passende offerte.

Milieu

Al onze  fabrikanten en leveranciers voldoen aan de strengste milieu eisen en de strengste veiligheidsnormen. Bovendien voldoen de door de KGG geselecteerde fabrikanten aan de hoge eisen van de KGG. Al met al, voldoet de Keukenhoek aan de normen die goed zijn voor milieu en goed zijn voor uw portemonnee.

Certificeringen

De keukenhoek werkt met Duitse keukenfabrikanten die een FSC-PEFC keurmerk hebben. Kort samengevat  'op een duurzaam en verantwoordelijke manier bosbeheer over de gehele wereld'.

FSC | de Keukenhoek Katwijk TÜV | de Keukenhoek Katwijk  PESC | de Keukenhoek Katwijk  TÜV | de Keukenhoek Katwijk  LGA | de Keukenhoek Katwijk  13

De TÜV Rheinland certificaten geven aan dat de leveranciers van de Keukenhoek voldoen aan de eisen en controlesystemen van de strenge Duitse TÜV. Het LGA kwaliteitscertificaat wordt enkel en alleen gegeven als de keuken aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. 

De KGG is het Nederlandse kwaliteitkeurmerk voor leveranciers en winkels die in een bepaald segment het beste zijn met de meest aantrekkelijke prijsstelling. De winkels moeten voldoen aan hoge selectie normen met betrekking tot betrouwbaarheid, vakmanschap en transparantie. http://kwaliteitgarantiegroep.nl

Karlo-design laat keukens maken bij gerenommeerde Duitse kwaliteitsfabrikanten en vult deze aan met eigentijdse en zelf gecreëerde details. Hierdoor ontstaan verbluffende opstelling met nieuwe ideeën die nergens anders leverbaar zijn. Indien gewenst kunt u het ontwerp van uw keuken door de architect van Karlo-design laten maken, nadat de keukenadviseur al uw wensen heeft doorgesproken.

Unieke keukenarchitecteur

De modellen en de materiaalkeuze worden door Karlo-design zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd. De materialen worden met de fabrikanten gedetailleerd besproken en verwerkt tot perfecte oplossingen en kwaliteitsproducten. Alleen de goede kunststoffen en lak soorten worden verwerkt. Maar ook glas, hout, beton en rvs behoren tot de mogelijkheden. Nadat er aanpassingen gedaan zijn om aan de designeisen van Karlo te voldoen, worden de keukens geproduceerd door de geselecteerde fabrikanten. Karlo-design is er niet om de fabrikantennaam te verbergen. Nee, integendeel, Karlo-design is trots op de samenwerking met deze fabrikanten en geeft de naam van de fabrikant bij bestelling vrij, zodat de klant weet welke fabrikant er fabrieksgarantie geeft. Karlo-design is dus geen huismerknaam zoals bij vele andere keukendetaillisten, waarbij de fabrieksgarantie compleet onbekend is.

Werkbladen

Ook werkbladen laat Karlo design maken in geselecteerde kleuren en uitvoeringen. Bij Topline uit 's-Heerenberg en Beuningen en bij Hadé in Harderwijk worden de beste werkbladen gemaakt. Door het zeer brede assortiment aan werkbladen zijn er opties in graniet, composiet, keramiek en beton maar ook in massief hout, glas, rvs en kunststof HPL, Sima-Core en High-macs. De keukenhoek specialist informeert u over de voor u beste materialen en uitvoeringen.

Contact Keukenhoek Katwijk

Bezoekadres
Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk | Bij Plug Meubelen op de eerste verdieping

Openingstijden
Ma.13.30-18.00 uur | Di. Wo. Vr. 09.00-18.00 uur | Do. 09.00-21.00 uur | Za. 09.00-17.00 uur

Contactgegevens
E-mail: katwijk@keukenhoek.nl | Tel.: +31880445600

 

 

foto-menu-plugmeubelen-contact

foto-menu-plugmeubelen-openingstijden

bestel je gordijn button groot

Bekijk de uitgebreide collectie in onze
showroom in Katwijk.