slider plugmeubelen top


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/apzcvoub/domains/plugmeubelen.nl/public_html/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 21

Service

Plug Meubelen biedt vanaf het moment dat u over de drempel van de showroom stapt tot aan de levering en eventuele nazorg een breed aanbod van klantgerichte services. Zo wordt u geholpen door een team van vakkundige adviseurs, die op basis van uw wensen en uw woonsituatie u zo goed mogelijk zullen adviseren. De ruime showroom biedt u daarbij een breed assortiment in verschillende genres. Dit assortiment wordt met regelmaat vernieuwd.

Desgewenst komen wij op bij u thuis langs om in te meten en te adviseren. Dit kan op aanvraag ondersteund worden door 3D ontwerpen en animaties.

De meubelen en/of woningtextiel producten worden gemonteerd door onze eigen, vakkundige medewerkers, bestaande uit woningstoffeerders en meubelmakers. Hierdoor zijn wij ook in staat om indien gewenst maatwerk oplossingen te leveren.

Dit geheel staat borg voor hoge kwaliteit en geweldig en langdurig woonplezier.

foto-menu-plugmeubelen-contact

foto-menu-plugmeubelen-openingstijden

bestel je gordijn button groot

Bekijk de uitgebreide collectie in onze
showroom in Katwijk.